KOISHOW VAN JEROENS!

Elk jaar organiseren wij vanuit Jeroens koi speciaalzaak een koishow!

Dit is het waar het voor sommige koifreaken om draait, de koishow!! Denken we maar aan het grote aantal bezoekers die dergelijke evenementen telkens bezoeken. Het deelnemen aan of het bezoeken van een goed georganiseerde show is voor elke koiliefhebber het ultieme. Het is een vaststaand feit dat de kennis en waardering van koi bij elk bezoek meer en meer toeneemt. Koishow's worden nationaal en internationaal georganiseerd en qua kwaliteit is de All Japan Show in Japan natuurlijk de absolute top.

Heb je mooie koi`s voor een dergelijke show dan begint de voorbereiding eigenlijk de dag na het afsluiten van de show. Een optimale gezondheid van de koi is het begin van succes. Een zieke koi ziet er niet uit, hoe prachtig de tekening of de lichaamsvorm ook mag zijn. Het heeft dan ook eigenlijk totaal geen zin om een koi die ziek of aan het herstellen is te laten meedoen aan een show. Zet daarom dus vissen in die je goed kent, sommige vissen kunnen de stress niet aan met alle gevolgen van dien. 

De maat: Op Koi shows gebruikt men meestal

size 1 tot en met size 7:

Size 1 = 15 tot 20 cm

Size 2 = 20 tot 25 cm

Size 3 = 25 tot 30 cm

Size 4 = 30 tot 35 cm

Size 5 = 35 tot 40 cm

Size 6 = 40 tot 45 cm

Size 7 = 45 tot 50 cm

Size 8 = 50 en meer

De koeshow is eigenlijk niets anders dan een wedstrijd.

Mocht je graag mee willen spelen aan de Jeroens koi show? Deze organiseren wij (meestal) in het laatste weekend van september, voor meer informatie en deelname kunt u contact met ons opnemen. Onder aan deze pagina staat een contact formulier, ook staat er informatie over de koi champions league.

CHAMPIONS LEAGUE

WAT HOUDT DE KOI CHAMPIONS LEAGUE IN?

Wij gaan ieder seizoen koi’s aanbieden voor de KOI CHAMPIONS LEAGUE!

Er worden koi’s aangekocht van de zelfde maten en kwaliteit.

De koi’s zullen eerst bij Jeroen’s binnen zitten, de vissen komen in februari bij ons binnen en wanneer de tempraturen het toe laten kunnen ze naar buiten worden geplaatst.

De vis(sen) gaan bij u de vijver in en komen ze weer samen op de koishow.

De prijs winnende koi’s worden uitgekozen in Japan doormiddel van foto’s, diegene met de beste koi wint een vliegticket naar JAPAN!

Wat wel belangrijk is om te weten is dat de prijzen niet worden gekozen op basis van lengte wat de vis eventueel in de vijver bij u is gegroeid, maar wat de vis heeft door gemaakt aan ontwikkeling denk hier bij vooral aan de body van de vis en de huidkwaliteit.

Mocht u meer informatie willen ontvangen over de koishow of de champions league neem dan contact met ons op!