Watermanagement set

€ 125,00
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-14 dag(en)

Beschrijving

Wij hebben nu een pakket samen gesteld zodat u alle middelen in een keer in huis hebt om uw water te testen, water testen is erg belangrijk. Voor koi vijvers ligt de ideale pH-waarde tussen de 7.0 en 7.6, voor andere vijvers kan een waarde tussen de 7 en 8.5 worden aangehouden.


TDS staat voor Total Dissolved Solids, oftewel het aantal opgeloste vaste stoffen in het water. Hoeveel opgeloste stoffen in het water aanwezig zijn, kun je met een TDS-meter eenvoudig meten. Op die manier weet je snel hoe zuiver jouw water is, en zo kun je gemakkelijk testen wanneer je water ververst moet worden.


Met de refractometer kunt u snel en nauwkeurig het zoutgehalte bepalen. De refractometer kan worden gebruikt om vijverwater en allerlei oplossingen met zoutconcentratie te meten. Dit is belangrijk, bijvoorbeeld in de voedingsindustrie en in de viskwekerijen.


De teststrips van AquaForte zijn erg betrouwbaar en heel duidelijk af te lezen. Je kunt er 5 verschillende belangrijke waarden mee testen: pH KH GH NO2 en NO3. Het is belangrijk om goed op de hoogte te blijven van de waterwaarden van je vijver. Hierdoor heb je controle over de waterkwaliteit en zorg je voor een goed biologisch evenwicht. De planten en vissen kunnen goed leven en groeien.