Visverzorgings set

€ 150,00
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-14 dag(en)

Beschrijving

Nadat je die prachtige koi aan jouw vijver hebt toegevoegd, wil je natuurlijk dat de koi in topconditie blijven. Je kan er zelf voor zorgen dat het water in jouw vijver de ideale omgeving is voor jouw vissen. Zo kunnen ze in optimale gezondheid groeien. Ook is dit een goede booster voor de koi die zich al in de vijver bevinden, extra vitaminen zijn namelijk nooit verkeerd!

Hiervoor hebben we deze set samen gesteld, hier zit alles in wat jouw koi nodig heeft!


Teikobusto is het product waarmee u nieuwe Koi veilig opvangt en verzorgt. Verschil in bacteriedruk, waterwaardes of voeding zijn stressfactoren waarmee Koi in een nieuwe omgeving mee te maken krijgen.


Bodibusto draagt bij aan een verhoogde opname van voedingstoffen. Dit is cruciaal wanneer de Koi door externe omstandigheden weinig eten. Bodi heeft een positieve werking op de enzymen waardoor er een hogere stabiele eiwit stofwisseling plaatsvindt.


De invloed van Jeroen’s clay Mix op de kleur van de koi is groot. De kleur van de koi is voornamelijk genetisch bepaald,mede door voer en waterkwaliteit worder de pigmentcellen beter gestimuleerd. Jeroen’s clay Mix onderging diverse testen op de 4 soorten pigmentcellen.

Jeroen’s clay Mix is een sterke mix uit veel belangrijke mineralen en kruiden die ervoor zoregen dat de vitaliteit en verzorging van uw koi op hoog niveau blijft.