Kami koi pro set

€ 125,00
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-14 dag(en)

Beschrijving

Teikobusto is het product waarmee u nieuwe Koi veilig opvangt en verzorgt. Verschil in bacteriedruk, waterwaardes of voeding zijn stressfactoren waarmee Koi in een nieuwe omgeving mee te maken krijgen.


Bodibusto draagt bij aan een verhoogde opname van voedingstoffen. Dit is cruciaal wanneer de Koi door externe omstandigheden weinig eten. Bodi heeft een positieve werking op de enzymen waardoor er een hogere stabiele eiwit stofwisseling plaatsvindt.


KAMI NEUTRILAZER : is speciaal ontwikkeld voor vijvers met vissen. Het bevat een zeer speciale combinatie van plantenextracten, nitrificerende bacteriën om ammonia en nitriet via een natuurlijk biologisch proces (Nitrificatie) af te breken en metalen te binden. De culturen in KAMI NEUTRILAZER zullen het nitrificatie proces in vijvers opstarten, bevorderen of stabiliseren en onderhouden. Hierdoor wordt de giftige ammonia onschadelijk gemaakt.


De invloed van Jeroen’s clay Mix op de kleur van de koi is groot.De kleur van de koi is voornamelijk genetisch bepaald,mede door voer en waterkwaliteit worder de pigmentcellen beter gestimuleerd.Jeroen’s clay Mix onderging diverse testen op de 4 soorten pigmentcellen.

Jeroen’s clay Mix is een sterke mix uit veel belangrijke mineralen en kruiden die ervoor zoregen dat de vitaliteit en verzorging van uw koi op hoog niveau blijft.


Een premium voer voor koi vanaf het 5e levensjaar of vissen die je wilt voorbereiden op een koishow. Een koi op deze leeftijd heeft de meeste groei achter zich. De voedingsbehoefte dient naar vraag en behoefte te worden geven. Een laag energetisch voer met voldoende eiwit e nodige aminozuren bieden ondersteuning. De toegevoegde B-glucanen bevorderen het immuunsysteem en de aanwezige choline verbetert de leverwerking en benuttig van opgenomen voedingstoffen. Shinia heeft een positief effect op het pigment en de algehele huidkwaliteit. Het beperkt de teruggang en veroudering . De toegevoegde antioxidanten vitamine C en E dragen bij aan de natuurlijke weerstand en cel bescherming{anti-aging factor } van de koi.