Ontdek uw droom-Koi in Japan: Subarashigoi is gespecialiseerd in het verzenden en verkopen van Koi, een passie die wij al ruim 20 jaar koesteren, rechtstreeks vanuit Japan naar Nederland. Ons unieke team combineert de beste kennis en ervaring uit Japan met jarenlange relaties met de kwekers daar, evenals uitgebreide expertise in gezondheidszorg en opvang van de vissen na transport, specifiek afgestemd op de Europese omstandigheden.

Onze vestigingen in Ojiya-shi, het hart van het nishikigoi-thuisland in Niigata, Japan, en in Enschede, Nederland, stellen ons in staat om de gehele Benelux optimaal te bedienen. Gedurende vele jaren heeft ons toegewijde team wereldwijd de Koi-handel bediend, met rondleidingen voor dealers en hobbyisten van over de hele wereld, die op zoek zijn naar de hoogste kwaliteit Koi.

Bij Subarashigoi bieden we zorgvuldig geselecteerde Koi aan, met dagelijks bijgewerkte voorraadgegevens op onze website tijdens het seizoen. Ons team is het hele jaar door ter plaatse, werkt nauw samen met kwekers en leden van de Shinkokai, en staat 365 dagen per jaar klaar om uw vragen over aankopen, zoekopdrachten en andere Koi-gerelateerde vragen te beantwoorden.

Onze expeditiediensten omvatten luchtvervoer naar bijna elke bestemming wereldwijd, inclusief transportdiensten naar aangewezen luchthavens in Japan. Maandelijkse geconsolideerde zendingen naar ons Koihuis in Nederland zorgen ervoor dat u als particulier direct in Japan kunt kopen, met de afhandeling, opvang en verzorging door ons in Nederland na een quarantaineperiode van minimaal 14 dagen tot 3 weken.

Wij bieden verschillende opties voor verzending, afhankelijk van uw voorkeur en planning, waaronder verzending, bezorging en zelfs het afhalen van uw vis bij ons in ons vishuis op een afgesproken tijd en dag.

Ons uitgebreide netwerk van partners op belangrijke bestemmingen garandeert de snelste en beste afhandeling van uw zending bij aankomst. Met ervaren viertalig personeel bieden wij volledig afgestemde rondleidingen in de omgeving, waarbij we communiceren in het Japans, Engels, Duits en Nederlands, zodat uw ervaring naadloos verloopt.

Voor degenen die hun eigen reis willen organiseren, bieden wij uitgebreide diensten aan, waaronder het boeken van vluchten, hotels, huurauto's (met tweetalige chauffeurs beschikbaar), voorbereiding van juridische documenten voor uw zending, afhandeling van de zending en opvang van uw aangekochte Koi in ons vishuis in Nederland. Bij Subarashigoi gaan we verder dan alleen het verkopen van Koi; we creƫren een unieke en zorgvuldig begeleide reis naar de prachtige wereld van Japanse Koi.